Lediga jobb

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Mälarhamnar AB består av hamnarna i Köping och Västerås. Vi ägs av Västerås Stad och Köpings kommun. Hamnarna hanterar upp mot 3 miljoner ton gods per år vilket gör Mälarhamnar till en av de större hamnarna i Sverige. I hamnarna lasthanterar vi fartyg, järnvägsvagnar och lastbilar. Vi hanterar även gods i magasin och upplag för kunds räkning. För att Mälarhamnar ska kunna motsvara kundernas krav på effektiv och rationell hantering krävs det att hamnens arbetsresurser tillvaratas på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. Våra rekryteringar är en del i att motsvara dagens och morgondagens krav. Vi söker dig som höjer kompetensen, tar ansvar och arbetar för en utvecklande framtid! 

Vi undanber oss kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Mälarhamnar söker en kommunikationsansvarig

Vi söker nu en kreativ och strategisk kommunikationsansvarig som kan vara med och utveckla vår interna och externa kommunikation.

Lär mer om tjänsten och hur du ansöker här: Annons kommunikationsansvarig

Vi vill ha din ansökan senast 26 juni.

Behovsanställning

Behovsanställning innebär att vara ett komplement till vår fastanställda personal under arbetstoppar. Arbetet består alla i hamnen förekommande arbeten. Ordinarie arbetstid är vardagar klockan 07.00-16.00 och övertidsarbete kan förekomma. Kollektivavtal finns med Svenska Transportarbetareförbundet.

Uttagning av behovsanställd personal utgår i första hand utifrån förutsättningar för tillsvidareanställning. Följande parametrar är viktiga;

  • minst grundskoleutbildning
  • talar, skriver och förstår svenska språket
  • god fysik
  • vilja och förmåga till samarbete och utveckling
  • kunna ta emot och följa instruktioner och rutiner
  • B-körkort, maskinkompetens och erfarenhet från liknande arbete är meriterande

Innan arbete kan påbörjas kommer du att få en halv dags säkerhetsutbildning.

Ansökan görs till Eterni – Bemanningsföretag

———————————————————————————————————